Mesaj gönder

Uzun erişimli cephelerin günlük çalışması için ipuçları

December 30, 2021

hakkında en son şirket haberleri Uzun erişimli cephelerin günlük çalışması için ipuçları

İnsani duygularla dolu bir grupta yaşıyoruz.Birinin sevmesini istiyoruz, birinin sevmesini umuyoruz ve ayrıca başkaları tarafından önemsenmeyi umuyoruz.İnsanlar yoğun bir çalışma gününden sonra eve geldiklerinde bu düşüncelilikle ısınacaklar;Birisi yardım edemeyecek kadar meşgul olduğunda, insanlar da bu düşüncelilikten etkilenecektir.İlgilenmenin sadece sıcak bir söz değil, aynı zamanda bu gürültülü grupta insanların kalplerinin huzur bulmasını sağlayan sıcak bir davranış olduğu da görülmektedir.Aynı durum inşaat makineleri sektöründe de geçerlidir.Eğer biri uygulayıcılara bazı düşünceli hareketler yaparsa, çok duygulanmış olmalılar.hakkında bu samimi hatırlatmauzun erişim cepheleri ekskavatörü sadece bizi takip edenler görebilir.

 

long reach fronts

 

Peki düşünceli hali nedir uzun erişim cepheleriekskavatörden mi?Aslında, ekskavatörün günlük çalışması ile ilgilidir.Birincisi, ekskavatör bazı engelleri geçtiğinde, şasiyi çalışan bir cihazla desteklemek gerekir, aksi takdirde araç gövdesinin kolayca sallanmasına ve hatta devrilmesine neden olur.İkincisi, yokuş yukarı çıkarken motoru uzun süre dik yokuşlarda çalıştırmayın, aksi takdirde ekskavatörün yağ seviyesi açısı değişerek yetersiz yağlamaya neden olur.Üçüncüsü, ekskavatörün daha uzun hizmet ömrüne sahip olmasını sağlamaktır, ekskavatörün dahili çalışması uzun süre yürürken yüksek sıcaklığa eğilimli olduğundan, soğuması için sık sık kapatılmalıdır.Dördüncüsü, dik bir yokuşta dönerken, dengesiz bir duruma ve devrilmeye meyilli olduğu için ekskavatörün hızı çok hızlı olmamalıdır.

 

long reach fronts

 

Yukarıdaki, size aşağıdakileri anlatmak için düşünceli bir hatırlatmadır. uzun erişim cepheleriekskavatörün.Tabii ki, bu tür bir düşünceliliğe ek olarak, düşünmenin birçok düşünceli yönü de var.uzun erişim cepheleri ekskavatörün ürün bakımı, iyi bir ürünün nasıl seçileceği vb. gibi. Bu, herkesin sürekli dikkatini gerektirir.

Bizimle temasa geçin
İlgili kişi : Mr. Tang
Tel : 86-18922117251
Kalan karakter(20/3000)